XVI CIRCUIT CATVAL (C.T.Benicarlo):
-La 1ª prova que es va disputar a les pistes del C.T.Benicarló,va resultar molt positiva per als alumnes de l’Escola Tennis Serramar amb bon ambient,bon nivell tennistic i bona organització per part del director del torneig,Gines Perez.
-En Prebenjamí Masculí,va quedar Campió,Ian Barroeta Centelles i Enric Espinòs Solanes va arrivar fins les semifinals.
-En Benjamí Masculí,Ian Lluis Arbo Draper va ser Sotscampió d’aquesta categoria i Joan Cardedeu Irigoyen,Sotscampió de Consolació.Bons partits,també de,Diego Cao Pinna Morales,Pere Blanquer Lloris i del debutant,Manfred Henne Luis.
-En Benjamí Femení,Elena Llaurado Brunet va aixexar la copa de Sostcampiona d’aquesta categoria.
-En aleví maculí,Valeri Alvarez Vizcarro va arrivar a les Semifinals (tot i ser encara Aleví de 1er any).A destacar també els bons partits del debutant,Cruz Delgado Vela.
-En Aleví femení,Daniela Cao Pinna Morales i Mireia Mora Izquierdo quedaven respectivament,Campiona i Sotscampiona de la Consolació.Mar Jimenez Sancho va debutar fent un bon partit i Avril Barroeta Centelles va demostrar una gran milloria en el seu tennis.
-En infantil Masculí,bons partits de Guillem Alvarez Vizcarro i de Jordi Zafra Front.
-En Infantil Femení,Angela Geballi Sancho i Alba Taulés Gianni quedaven Campiona i Sotscampiona,respectivament d’aquesta categoria i Leyre Salines arrivava a les “Semis”.En la consolació,Itziar Salines Lastra i Marta Rosa Miro quedaven Campiona i Soscampiona Infantil.
-En Cadet Masculí,Joaquim Rosales Viura arrivava a les Semifinals.
-En Cadet Femení,Alba Taulés Gianni es feia amb el Soscampionat i Angela arrivava a les “Semis”.Leyre i Itziar Salines Lastra es van endur el Campionat i Sotcampionat de Consolació Cadet.

Una vegada més…VISCA SERRAMAR!!!

Deja un comentario