El mes passat es va disputar la segona prova del XV CIRCUIT CATVAL a les pistes del C.T.TORTOSA i els alumnes de l’ESCOLA TENNIS SERRAMAR van donar molt bona imatge.

A destacar la gran esportitivat que van exhibir tots els nostres jugadors/es i les bones maneres tecniques ,fruit de l’esforç i la dedicació en els entrenaments.

De tots els partits disputats resaltem els següents:

-En la categoria Prebenjami Masculí «A»,DIEGO CAO PINNA MORALES va arrivar fins les SEMIFINALS.

-En la Prenbenjami Masculí «B»,IAN BARROETA CENTELLES va guanyar en la FINAL al seu company d’entrenaments i amic, JOAN CARDEDEU IRIGOYEN,quedant CAMPIÓ i SOTSCAMPIÓ respectivament.

-En la Prebenjamí Femení «A», EMMA ZAFRA CLUA va arrivar fins la FINAL i va perdre en un emocionant partit, 2/4  5/4(6)  i (10-8), per lo tant, SOTSCAMPIONA.

-En Benjamí Masculí «A»,IAN LLUIS ARBO DRAPER va quedar CAMPIÓ eliminant en la FINAL a PABLO SANCHEZ AJO (C.E.JOHNNY MONTAÑES) en tres trepidants sets,4/6 6/4 (10-5).Hi ha que resaltar que IAN LLUIS es encara benjamí de primer any (9 anys).

A destacar el bon paper realitzat amb aquesta categoria per VALERI ALVAREZ VIZCARRO arrivant fins els QUARTS de FINAL.

-En Benjami Femení «A»la protagonista va ser DANIELA CAO PINNA MORALES fent un molt bon tennis i disfrutant en tot moment d’aquest esport.DANIELA es va plantar en la FINAL i va perdre front la cap de serie nº1, MARIA ANTONIO ORTEGA (C.E.AMPOSTA),6/2 6/2,pero donant la sensació de que no hi ha tanta diferencia entre una i l’altra.DANIELA CAO PINNA va ser una brillant SOTSCAMPIONA.

-En Aleví Masculí «A»,JOAN TAULÉS GIANNI esta demostrant,tot i ser encara aleví de primer any,que esta al nivell dels millors arrivant fins les SEMIFINALS.

-En Infantil Femení «A», ANGELA GEBALLI SANCHO,tot i ser encara ALEVI,es va alçar amb el titol de CAMPIONA guanyant en  una gran FINAL a una molt bona jugadora,AMAIA BALAGUER BRAU (C.T.ELENA CALDÉS-Benicarló),7/5 7/6(5).Resaltar també a ALBA TAULÉS GIANNI que va ser una digna SEMIFINALISTA.

-En INFANTIL FEMENÍ»B»,JULIA CERVERA ROYO, va quedar SOTSCAMPIONA en una FINAL molt igualada front ANNA COTAINA (C.E.JOHNNY MONTAÑES) ,6/2 7/5.

-En CADET FEMENÍ «B»,JULIA CERVERA ROYO també va fer FINAL pero aquesta vegada el triomf va ser de part seua contra ANDREA FLOREA (C.T.BENICARLÓ),6/2 6/0.

Finalment vull felicitar a tots els demés alumnes que estan participant amb aquest XV CIRCUIT CATVAL per la bona actitud que han tingut i animar-los a seguir entrenant i gaudir d’aquest meravellós esport que es el TENNIS.

UNA VEGADA MÉS…VISCA SERRAMAR!!!

JULIA CERVERA ANGELA,JOAN C,IAN B e IAN LLUIS GRUP DANIELA e IAN LLUIS

EMMA ZAFRA

 

 

Deja un comentario