Les nostres jugadores ANGELA GEBALLI SANCHO i ALBA TAULÉS GIANNI van disputar la prova del RAFA NADAL a VALLDOREIX amb sort dispar per a les dos.

ALBA TAULÉS a la prova sub-14 va caure a les primeres de canvi amb CLAUDIA MUÑOZ del C.T.TARRAGONA,6/1 6/4.

ALBA no estava en optima forma ja que portava mes de dues setmanes sense entrenar per motius extradeportius (examens, excursió de fi de curs…).Anims i a continuar entrenant dur!!!

Per una altra banda ANGELA GEBALLI va fer un gran torneig plantant-se en els QUARTS DE FINAL (entre les 8 millors) de la categoria sub-12.

Per arrivar fins a QUARTS DE FINAL va eliminar succesivament a

CARLA SERRANO GIL  (Agrupación Deportiva Stadium Casablanca-Saragossa) 6/0 6/0 , a MARTA FERRIS PAYA (Club Alge-Tenis-València) 6/0 6/0 i a LAURA APARICIO PUYOL (Club Estadio Miralbueno El Olivar-Saragossa) 6/1 6/2.

En QUARTS DE FINAL va ser derrotada per la cap de serie nº1, VICTORIA JIMENEZ KASINTSEVA (C.T.Barcino-Barcelona) fent un gran partit i forçant el tercer set, 7/5 2/6 6/4, ANGELA GEBALLI dominava l’ultim set per 4 jocs a 1.Una llàstima pero d’aquesta forma es poden perdre els partits.

ANGELA ha demostrat jugant d’aquesta manera que esta entre les MILLORS D’ESPANYA de la categoria sub-12 i destacar que ha perdut davant de la CAMPIONA del RAFA NADAL de VALLDOREIX…ENHORABONA ANGELA!!!

I…VISCA SERRAMAR!!!

VICKY i ANGELA (VALLDOREIX)ANGELA (VALLDOREIX)

 

Deja un comentario