XIV CIRCUIT JUVENIL CATVAL(C.T.SERRAMAR):
«Nous èxits de l’Escola Tennis Serramar»

Els alumnes de l’Escola Tennis Serramar disputen 5 de les 11 finals»A» possibles d’aquest torneig disputat en el C.T.SERRAMAR.
-IAN LLUIS ARBO DRAPER es proclama SOTSCAMPIÓ PREBENJAMÍ i perd la primera FINAL de les 3 que ha disputat fins ara(en dos ha quedat CAMPIÓ) front MANU MATEO (C.T.BENICARLÓ) en dos disputadissims sets,5/4(5) i 4/2.

-JOAN TAULÉS GIANNI queda SOTSCAMPIÓ BENJAMÍ al perdre la seua 2ª FINAL d’aquest circuit(la primera la va guanyar) contra JOEL ANGLÉS (C.T.BENICARLÓ) en dos sets 6/2 6/1.LLORENÇ MATAMOROS DOJCHINOVSKI i VALERI ALVAREZ PASCUAL van ariibar fins els QUARTS DE FINAL(entre els 8 millors) d’aquesta categoria(BENJAMÍ MASCULÍ).

-JORDI CASTELLÀ SORRIBES guanya la FINAL CADET a MARC GALLARDO (C.E.AMPOSTA) en tres sets,6/3 6/7(5) i 11 a 9 al supertiebreak salvant 3 boles de partit seguides i es proclama CAMPIÓ CADET.Gran partit el disputat per els dos jugadors.FRANK BRUNET IZQUIERDO es QUARTFINALISTE CADET al guanyar a ALBERTO GARCIA(C.T.BENICARLÓ),6/1 6/3.
En la categoria ABSOLUT MASCULÍ,JORDI CASTELLÀ SORRIBES derrota en la FINAL a CARLOS CALDUCH CHERTA (C.T.BENICARLÓ) en tres sets 6/4 3/6 i 10 a 6 en el supertiebreak desiciu i queda CAMPIÓ ABSOLUT d’aquest torneig.Bon partit i molt bon tennis el que van demostrar tant un com l’altre.

-JOAQUIM ROSALES VIURA va arribar als QUARTS DE FINAL (entre els 8 millors) de la categoria INFANTIL MASCULÍ per tercera vegada consecutiva.

-MIREIA MORA IZQUIERDO arriva fins les SEMIFINALS de la categoria BENJAMI FEMENÍ i NURIA MORA IZQUIERDO i DANIELA CAO PINNA MORALES fins els QUARTS DE FINAL també de la mateixa categoria.

-ANGELA GEBALLI SANCHO i ALBA TAULÉS GIANNI queden CAMPIONA i SOTCAMPIONA ALEVÍ FEMENÍ al guanyar ANGELA a ALBA en la FINAL,6/4 6/4.Molt bona final la que van disputar les dos alumnes de l’Escola Tennis Serramar.També cal destacar a MARIA ZAFRA CLUA que va arribar fins els QUARTS DE FINAL d’aquesta categoria.

Les dos jugadores d’abans(ANGELA GEBALLI i ALBA TAULÉS) també van disputar la FINAL INFANTIL»B»(consolació) i la va guanyar ANGELA GEBALLI en tres sets,4/6 6/4 i 10 a 5 en el supertiebreak final.

UNA ALTRA VEGADA MÉS…VISCA SERRAMAR!!!

Deja un comentario