Aquest dissabte passat(17 de juny),l’equip aleví femení del C.T.SERRAMAR es va proclamar CAMPIÓ de la 3A LLIGA CATALANA DE TENNIS DE 1ª DIVISIÓ!!!

Per assolir aquesta fita esportiva va eliminar contra tot pronostic al actual CAMPIÓ de CATALUNYA ALEVÍ ,el C.T.BARCINO per 2 a 1.

Aquesta FINAL es va jugar en les magnifiques instalacions del C.I.T (centre internacional de tennis) de CORNELLÀ.

Els resultats van ser es següents:

-ANGELA GEBALLI SANCHO perd contra VICTORIA JIMENEZ KASINTSEVA, 5/7 6/3 i (9 a11) en el supertiebreak (SPT) decisiu. ÀNGELA va desperdeciar fins 2 boles de partit (anava 9 a 7 guanyant el SPT).Partit espectacular el oferit per les dos jugadores jugat de poder a poder.VICTORIA JIMENEZ es l’actual CAMPIONA de ALEVÍ e INFANTIL de CATALUNYA i nº 2  d’ESPANYA ALEVÍ!!!

-LEIRE SALINES LASTRA guanya JULIA INHIESTO RIVILLO en dos sets,6/1 6/3.Partit molt seriòs el jugat en tot moment per LEIRE ja que va remontar un 3 a 2 en contra en el segon set.

-RUT ALIAGAS MEJINA elimina a CARLA VILAGINÉS REGOS, 6/2 6/4.Partit molt regular el que va fer la RUT contra una rival que va a anar de menys a més.RUT va tidre molta sang freda en els instants decisius.

EL C.T.SERRAMAR es proclama CAMPIÓ ALEVÍ FEMENÍ DE CATALUNYA de la LLIGA CATALANA de 1A DIVISIÓ!!! FEM HISTORIA!!! VISCA SERRAMAR!!!

CELEBRACIÓ foto equipo 1 FOTO GRUP I JO SERRAMAR i BARCINO