Bons resultats els que han fet els nostres jugadors amb aquesta prova que es va celebrar a les pistes del nostre club:

-En la categoria Benjamí Femení,Daniela Cao Pinna Morales,va quedar CAMPIONA al guanyar en la Final a la cap de serie nº1,Mariami Nadirashvili (C..T.Reus Monterols),6/3 6/3.Per arrivar a la Final,va guanyar abans a,Lucia Garcia Puerta (C.T.Tarragona), 6/2 6/2 i a la cap de serie nº2, Jordina Toral Jove (C.T.El Catllar) ,7/5 6/4. Gran torneig de Daniela.

-En Benjamí Masculí,Valeri Alvarez Vizcarro,va ser SOTSCAMPIÓ al perdre en la Final davant del cap de serie nº1, Oriol Turmo Compte (C.Gimnàstic de Tarragona),6/0 7/5.En Quarts de Final,Valeri guanyava al cap de serie nº3,Marc Cardona Lozano(C.T.Reus Monterols),7/6 7/5 i en «semis» al cap de serie nº2,Luis Brulles Lopez (C.S.T.Cunit),5/7 6/3 (10-4).  Molt bon campionat de Valeri.

-En Aleví Masculí,Joan Taulés Gianni i Guillem Alvarez Vizcarro,van perdre en octaus de final front,Iker Vital Villena (C.T.La Closa),7/5 6/4 i Guillem Hiraldo Bel(C.T.La Closa),6/2 6/0.Per una altra banda, Jordi Zafra Front va arrivar fins els Quarts de Final ,eliminant a Amadeo Sastre Caba (C.E.Amposta),3/6 6/4 6/2 i perdent posteriorment front,Iago Hiraldo Bel (C.T.La Closa),6/4 6/3.Els nostres alevins van fer bons partits,a seguir entrenant,enhorabona.

-En aleví femení,Mireia Mora Izquierdo,va caure en octaus de final davant de Paloma Prat Freijanes (C.T.Tarragona),en tres sets 0/6 6/0 6/2.Partit molt disputat el que va realitzar Mireia.

-En infantil femení,Alba Taulés Gianni va assolir les semifinals, guanyant a Carla Mari Matei (C.T.La Closa),7/6(4) 6/0, a la cap de serie nº2,Olga Aliagas Mejina (C.T.Montblanc),6/4 2/6 7/5 i perdent en «semis» davant de la seva companya d’entrenaments, Angela Geballi,6/2 6/1.Per una altra banda,Angela Geballi Sancho,va quedar SOTSCAMPIONA al perdre en la Final davant de la cap de serie nº1,Ainara Pozuelo Dominguez (C.T.Tarragona),7/5 6/3.Abans,Angela havia guanyat a Paula Gallego Garcia Mora (C.Gimnàstic de Tarragona),6/2 6/2,a Claudia Casas Gasol (C.T.Tarragona),6/0 6/2,i a Alba Taulés Gianni,6/2 6/1 per a poder arrivar a la Final.Cal dir també que les germanes Leyre i Itziar Salines Lastra van perdre en octaus pero son encara de 1er any d’nfantil.Bon campionat de les nostres  jugadores.

Finalment cal dir,que Rut Aliagas Mejina (C.T.Serramar) va guanyar la prova aleví femení front Aran Montañes Also (C.E.Johnny Montañes),6/4 6/3.Aquesta jugadora no entrena amb nosaltres pero juga pel nostre club.Enhorabona Rut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario