La setmana del 28 d’agost al 2 de setembre,alguns dels jugadors del C.T.Serramar van anar a disputar la prova del Circuit Head que es celebrava al C.T.Montblanc.

En categoria Benjamí Masculí,Valeri Alvarez Vizcarro arrivava fins les SEMIFINALS.En quarts va guanyar a Luis Brulles Lopez (C.S.T.Cunit),6/4 6/1,per a caure front el cap de serie nº1,Alvaro Romeu Vazquez (Club Gimnàstic de Tarragona), 7/6 (4) i 6/4.

En Benjamí Femení,Daniela Cao Pinna Morales quedava SOTSCAMPIONA eliminant en quarts a Laia Vallespi Gorrita (C.T.Tortosa),7/6 6/0, i en semifinals a Julia Riu Segovia (C.T.Montblanc),6/0 6/2.En la FINAL va perdre front Carla Guerrero Calvo(C.T.Sueca),6/7 6/3 (7 a 4) en el tiebreak definitiu.Bon torneig el realitzat per Daniela.

En Aleví Masculi, Guillem Alvarez Vizcarro es plantava en les SEMIFINALS derrotant en quarts de final Oriol Mas Vendrell (C.T.Montblanc),6/2 6/2, en «semis» va perdre front el cap de serie nº2,Izan Dominguez Cano (Club Gimnàstic de Tarrgona),6/1 6/1.

Per una altra part,destacar el bon partit que va fer Jordi Zafra Front davant el cap de serie nº3,Adrian Guerrero Calvo(C.T.Sueca) perdent en dos sets,6/3 6/3,pero el resultat res a veure per a la igualtat que es veure en la pista.

En Infantil Femení,Àngela Geballi Sancho,tot i ser encara aleví es plantava en la FINAL desfent-se en quarts de final de Paula Rodriguez Velayos (C.T.Reus Monterols),7/5 6/0, i en semifinals d’Anna Ortiz Gasco (C.T.Tarragona),6/3 6/1.

En la FINAL va perdre davant de la cap de  serie nº1,Ainara Pozuelo Dominguez (C.T.Tarragona),6/2 6/2,fent un tennis molt agressiu i portant en tot moment la inicativa en la majoria dels punts.Per lo tant,SOTSCAMPIONA.

A destacar també la participació amb aquesta categoria de Julia Cervera Royo,Leire Salines Lastra i Itziar Salines Lastra que encara que no van poder guanyar els seus respectius partits,van demostrar tindre un molt bon tennis.

Desde el Club Tennis i Pàdel Serramar,donar l’enhorabona tant als nostres jugadors com també al nostre equip tècnic (Paco Romeu, Jorge Valbuena,Laia Carcellé i Sergi Guardia) per la tasca que estan desenvolupant al club.FELICITATS!!!

Per lo tant,una altra vegada més,felicitar-los a tots i…VISCA SERRAMAR!!!

MONTBLANC 1Montblanc 2Montblanc 3 AngelaMontblanc 5 DanielaMontblanc 4 Dani i Angela

 

 

 

 

Deja un comentario